UA RU

Кава Eilles

Ми готуємо каву із зерна Eilles, яке вже 140 років обсмажує і продає одна з найстародавніших родинних кавових компаній Німеччини — компанія J.J.Darboven. Особливий купаж арабіки та робусти з інтенсивними післясмаком вишні та фундука, легкою гірчинкою та пряним ароматом нікого не залишить байдужим.
Одним з перших найпалкіших шанувальників кави Eilles був король Людвіг ІІ Баварський, який і запровадив каву  Eilles у королівському дворі.

Історія

У 1873 році Йозеф Еіліас створив перший купаж кави Eilles у
власній кавовій крамниці в Мюнхені. Ця крамничка навпроти
Баварської державної опери стала улюбленим закладом
мюнхенських кавоманів та офіційним постачальником
Баварського королівського суду.

За рік чутки про каву Eilles дійшли до короля Людвіга II. Він завітав
до магазину Йозефа Еіліаса, скуштував горнятко відомої кави
і став її найпалкішим шанувальником.

У 1987 році рецептуру Eilles викупила німецька компанія
«Darboven», і гурмани з усього світу спробували
королівську каву — Eilles Espresso Versio.

  • Виробництво

    Щоб зберегти смак, який вподобав Людвіг ІІ, компанія Darboven виготовляє каву Eilles Espresso Versio за рецептом 1837 року.

  • Працівники на плантаціях збирають зерна вручну, щоб відділити незрілі, зіпсовані та дефектні.
  • Під час сухої обробки зерна відокремлюються від шкірки, вбираючи з неї весь цукор, та набувають більш солодкого, стійкого, терпкого смаку.
  • Зерна обсмажують класичним італійським способом — ідеальним для колумбійської та бразильської кави. Вони набувають насиченого аромату та неперевершеного смакового букету.
  • Фахівець з кавових купажів перевіряє кожну партію Eilles Espresso Versio.
  • Каву розфасовують у герметичні упаковки, щоб зберегти її смак та аромат на два роки.

Шукайте найкавовіші АЗК WOG

Перейти до карти